Award winning

Door de jaren heen is het werk van Brandsz meermaals in de prijzen gevallen. De ‘A Dutch Masterpiece’-lijn van FrieslandCampina is inmiddels voor de derde keer uitgeroepen tot beste kaas van de wereld. Onlangs ontving Brandsz de EFTA-Benelux Award voor de Amica potgrondmix verpakkingen van Veenbaas Potgrond. Natuurlijk is prijswinnend werk geen doel op zich, maar wel een mooie bevestiging van de passie voor het vak en voor onze klanten. Tot de opdrachtgevers voor wie wij nog meer onderscheidend werk hebben gemaakt behoren ondermeer AlphatrotsAgridekAmica, Arista Real Estate, BGZ supplementsBOZU drink, Brabants Duingoed, BricksBuddyBrllnt Coating, Brllnt Organic, Buro BiestDe Friese Bierbrouwerij (Us Heit), Chocolate Creations USA, Cygno5, De Fryske, Del Nord BBQ, Dun Agro, DGB (Dutch Green Business)ECOStyleEpifanes, Eisenga Kaas, Friki, Vacq (Funflor potgrond), HolwerdaanZeeJalobiopelletsGastouderbureauNLGrosvenor Tables, Güntensperger (Bütschwil Käse), KeunstwurkKhushiKPP-ewsKwartier Zorg & WelzijnLippe Wonen, CSG Liudger, Loop Leeuwarden, Marianne Timmer, MBO Terra, De Molkerei, Mont Blanc FoodsMOWINatural PeopleNieuw Allardsoog, Northlander WhiskyOmrin, Online StudiecoachingPandriks bake off, Wellness Pet CompanyPuurCBD, RandstadZuivelReik (Alliade), RENN4Republic of Suriname, SeariousSoups & Salads, Terra MBO, Timms Sports DrinkTopTradeTradeXchange, UlcoVan der MeulenVan Schier (Zuivelcoöperatie Schiermonnikoog), Van der Valk Hotels, Veenbaas Potgrond, Verslavingskunde, Webecos Skincare, World Food Week en Widget World Wide. Neem eens een kijkje op de portfoliopagina!

 

EFTA-Benelux Flexo Award

Voor Veenbaas potgrond ontwierp ik de nieuwe verpakkingslijn ‘Amica’, een duurzaam en verantwoorde 100% plantaardige potgrondmix. Naast een natuurvriendelijke ontwerp moest ook het verpakkingsmateriaal natuurvriendelijk zijn. In nauwe samenwerking met Oerlemans Plastics ben ik gaan kijken naar het bedrukken van een ‘biobased’ folie. Dat was een van mijn de grootste uitdagingen op pre-press gebied. De folie van deze verpakking is in maar liefst 10 kleuren bedrukt inclusief een mat- en glanslak. Afgelopen december werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. De vakjury heeft de verpakkingen van ‘Amica’ vakkundig bekeken en beloond met deze mooie prijs. Leuk om te ervaren dat ik (die het flexografisch drukprocedé als een van mijn specialiteiten heeft) in staat ben om tot prijswinnende eindresultaten te komen.

Peter Fransz

Frankfurt International Trophy Brabants Duingoed

De Duinboeren uit het gebied rondom de Loonse en Drunense Duinen zijn met hun ‘Brabantse Schone’-kaas verkozen tot ‘beste kaas van Nederland 2023’ bij de Frankfurt International Trophy! Ik ben er trots op dat ik ze heb mogen helpen met het design en merkontwikkeling van deze kaaslijn. Samen met de inzet van buro Biest en uiteraard alle Duinboeren zetten we dit prachtige succes neer. Dit smaakt naar meer heerlijke kazen van Brabants Duingoed. Kijk op www.duingoed.nl/kaas voor meer info én de verkooppunten van (nu officieel) de lekkerste kaas van Nederland!

Dit is inmiddels een 5e award die ik voor mijn opdrachtgevers binnenhaal. Daar mogen we best wel een beetje tros op zijn, toch?