BOZU: the original Dutch Vodka Soda hard sparkling water & fruit

Twee vrienden met oog voor een meer gezondheidsbewuste levensstijl. Ze vroegen zich af waarom er geen ongezoet alternatief is voor de alcoholische dranken die momenteel in het schap liggen.

En omdat ze er geen konden vinden, hebben ze het zelf gecreëerd. Met één stellige overtuiging: het moest een schone, knapperige, suikervrije drank zijn met alleen de beste ingrediënten en zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen.

Samen met Brandsz werd er een merkbeeld en look & feel voor de cans ontworpen voor een prachtige doelgroep die merkbelofte, persoonlijkheid, emotionele en functionele voordelen hoog in het vaandel hebben.

BOZU Vodka Soda is een glutenvrije alcoholische drank met slechts 70 calorieën per blikje. Het is gemaakt met drie ingrediënten: koolzuurhoudend water, hoogwaardige aardappelwodka en geheel natuurlijke aroma’s. Het resultaat: BOZU, met een geweldige, verfrissende smaak die volgens ons de nieuwe standaard is voor drinken.

BOZU, net gelanceerd. Het verfrissende en caloriearme borreltje tikt heerlijk weg en ligt inmiddels bij honderden Jumbo’s in de schappen. drinkbozu.com