World Food Week:

Wat schep jij op je bord?

Een week lang een groots opgezet evenement in Fryslân: de World Food Week. Het doel was inwoners, kinderen, agrariërs, horecaondernemers, studenten, (leerling)koks, inkopers en bestuurders te inspireren en samen stappen te zetten om ons voedselsysteem duurzamer te maken. Het gaat om een grote verandering gericht op gezondere keuzes van voedsel, een goed bestaan voor boeren en lagere belasting van het klimaat en de natuur. Brandsz verzorgde de complete communicatie rondom dit groots opgezette evenement.

Er werd o.a. samengewerkt met horecaopleidingen, hotelschool Stenden, provincie Fryslân, Circulair Fryslân, Dutch Cuisine en de vele (horeca)ondernemers met workshops, eten bij de boer, Impact diners, festivals, lezingen, supermarktsafari’s en symposia.

Van advertising, het aansturen van webbouwers tot het verzorgen van informatieve placemats voor de horeca.

Een van de vele uitingen om het publiek te bereiken waren de verspreiding van de programma posters en -boekjes door heel Friesland.