Authenticiteit voor Us Heit speciaalbier

Sinds 1985 brouwen de vakmannen bij Us Heit mooie bieren. Ik mocht de authenticiteit van de speciaalbieren een eigentijdse vorm gegeven. Natuurlijk moest ik wel eerst proeven.

Voor een speciale doelgroep van deze speciaalbieren zijn designs gemaakt die de beleving weergeven van typische Friese gebeurtenissen. Het wereldbekende Skûtjesilen en de 11 Stêdentocht. De authentieke zwartwit beelden zijn verwerkt in een papieren cadeau verpakking. Leuk om weg te geven en helemaal fijn om te krijgen!

Dubbel Tarwe bier doet het gulle bier uit gouden tijden herleven. Immers Dubbel Tarwe is niet alleen zwaar gebrouwen, het tarwebier met zijn goudgele kleur kent een onovertroffen smaak. Serveer het bier op 10° C. Dan is het schuimend gerstenat op zijn lekkerst. De vormgeving van deze etikettenlijn sluiten aan bij de Friese normen en waarden waar Us Heit voor staat.

Elfsteden bier is een ambachtelijk bier van hoge gisting. De geroosterde mout is verantwoordelijk voor de typische kleur.
Dit superieure speciaalbier heeft een alcoholpercentage van 8% en is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een lekker stukje kaas.
Krijgen we bij het zien van dit etiket weer de kriebels?