Kommunikaasje foar Keunstwurk

Keunstwurk is de culturele dienstverlener van en voor de Friese kunst en cultuur in brede zin. Dat mocht breed worden uitgedragen in diverse media.

Keunstwurk werkt voor een groot aantal doelgroepen: leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs, mbo- en hbo-instellingen met kunstopleidingen, (talentvolle) jongeren en volwassen, kunstenaars, vakdocenten, culturele- en maatschappelijke instellingen en overheden. Jaarlijks bereiken we met al onze activiteiten ongeveer honderdduizend kinderen, jongeren en volwassenen in de provincie.

Om de betreffende doelgroepen goed te benaderen verzorg ik o.a. de communicatie van projecten zoals het vormgeven van beleidsplannen, rapporten, uitnodigingen en programmaboekjes.

Het plannenboek wat door mij is vormgegeven is bedoeld voor bedenkers en uitvoerders van plannen en projecten die iets te maken hebben met kunst en cultuur en biedt inspiratie aan beginners en gevorderden. Daarbij kun je denken aan voorstellingen op het gebied van theater, dans of muziek, aan festivals of manifestaties, aan presentaties of tentoonstellingen, aan culturele of kunstzinnige projecten op locaties, met bepaalde doelgroepen.